Gica Popescu nu a stat mai mult de o jumatate de ora la DNA si sustine ca astazi procurorii i-au prezentat doar invinuirile.

Gheorghe Popescu se numara printre cei zece impresari si patroni de cluburi de fotbal impotriva carora procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat inceperea urmaririi penale, pentru mai multe infractiuni si prejudicierea a patru cluburi cu suma de 10 milioane de euro.

DNA a anuntat joia trecuta punerea sub urmarire penala a mai multor oameni de fotbal, acuzati de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

Potrivit DNA, cei vizati de procurori in acest caz sunt: impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului de fotbal Rapid Bucuresti - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al clubului de fotbal Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al clubului de fotbal Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al clubului de fotbal Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele clubului de fotbal Gloria Bistrita - Jean Padureanu si actionarul la clubul de fotbal Dinamo - Gheorghe Netoiu.