Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit aseara la Palatul Cotroceni. Cei doi au discutat despre cazul Norica Nicolai dar nu au ajuns la nici uun compromis, singura concluzie la care au ajuns fiind aceea ca trebuie gasita o solutie.

Nici presedintele si nici premierul nu au renuntat la pozitiile pe care le au fata de numirea senatorului liberal la Ministerul Justitiei. Inainte de intalnire, Calin Popescu Tariceanu anunta ca, in functie de rezultatul discutiei, va decide daca va sesiza sau nu Curtea Constitutionala.

"Nu sunt ostil Noricai Nicolai, dar romanii au dreptul la un om imaculat la Ministerul Justitiei. (...) Aceste doua realitati, coroborat cu incidentul de la Senat ma fac sa-mi mentin pozitia", a declarat presedintele Basescu.

Traian Basescu a dezvaluit ca s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Tariceanu, dar ca au sfarsit prin a ramane fiecare cu punctul sau de vedere in ceea ce o priveste pe Norica Nicolai.

Nominalizarea Noricai Nicolai pentru ministerul Justitiei a declansat, de aproximativ doua saptamani, un adevarat razboi intre palatele Victoria si Cotroceni. Presedintele nu este de acord cu aceasta nominalizare, in timp ce premierul refuza sa vina cu o alta propunere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.