Festivalul este motiv de cearta intre TVR si primarul orasului de sub Tampa
Edilii Brasovului sunt suparati pe conducerea TVR in privinta organizarii Festivalului International de Muzica Usoara „Cerbul de Aur" din 2008, pe care TVR-ul vrea sa il imparta in doua etape: una la Bucuresti, cealalta la Brasov.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, s-a declarat impotriva initiativei lansate de TVR de a rupe Festivalul „Cerbul de Aur" - editia 2008 in doua etape. Scripcaru spune ca nu este firesc si nici nu se respecta traditia festivalului, daca va fi un eveniment la Bucuresti, in martie, la care sa fie invitati toti castigatorii trofeului, si un al doilea, la Brasov, in august, care sa urmeze specificul concursului propriu-zis.

Primarul Brasovului spune ca este foarte deranjat: „Una am discutat la Brasov, la inceputul lunii decembrie, cu conducerea TVR, ultima intalnire la care am participat, si cu totul altceva s-a hotarat, fara sa mai fiu consultat. Am aflat si eu din presa ca se va organiza in doua etape. Nu sunt de acord cu acest lucru, dar daca asa au stabilit, nu am ce sa fac.

Sper sa nu se razgandeasca din nou", a declarat Scripcaru, cu aluzie la faptul ca nici in 2006 si nici anul trecut TVR nu a organizat „Cerbul de Aur" din motive financiare, in 2007 fiind invocata aniversarea a 40 de ani ai postului de televiziune, care a secatuit bugetul acestuia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.