Norica Nicolai iese la rampa cu declaratii-soc. Ea sustine ca Profesorul, personajul care apare in convorbirea dintre Omar Hayssam si procurorul Ciprian Nastasiu, ar putea fi chiar presedintele Traian Basescu.

Contraatacul Noricai Nicolai vine la o saptamana dupa ce presedintele a anuntat ca refuza numirea sa in fruntea Ministerului Justitiei.

"Acest Profesor este un om cu foarte mare altitudine in stat. Singurul personaj care are aceasta altitudine si care putea sa ii destituie pe cei trei sefi ai serviciilor secrete nu a fost decat presedintele Traian Basescu", considera Norica Nicolai.

Pe 22 iulie 2006, SRI a interceptat o convorbire intre procurorul Ciprian Nastasiu si Omar Hayssam. Cei doi discutau si despre un personaj numit "Profesorul". Haysam se declara multumit ca profesorul a lucrat pentru demiterea sefilor de servicii secrete si s-a aratat dispus sa iasa la lumina la un ordin al "profesorului".

Sefii serviciilor secrete si-au dat demisia la unison dupa ce sirianul Omar Hayssam, anchetat pentru rapirea a trei jurnalisti romani in Irak, a fugit din tara.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.