Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat ca saluta numirea lui Teodor Melescanu in functia de ministru interimar al Justitiei, dar a adaugat ca se bucura in continuare de sustinerea PNL, informeaza NewsIn.

"Trebuie sa salut gestul primului-ministru de a numi un interimar la Justitie. Domnul Chiuariu a fost numit de asemenea, intr-o inalta functie ca si consilier pe probleme juridice al premierului", a afirmat Nicolai, intr-o interventie la Realitatea TV.

In opinia Noricai Nicolai, ministerul de Justitie avea nevoie urgenta de un interimar, solutia Melescanu, fiind privita ca optima pentru rezolvarea problemelor care deja au aparut in sistem.

De asemenea, aceasta solutie este binevenita si pentru ca Romania sa nu se se afle intr-o situatie "dezonoranta" la reuniunea ministrilor de justitie din toate statele membre ale UE, reuniune ce va avea loc saptamana viitoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.