Rodica Culcer spune ca i-a fost amputata fisa postului si ca a dat TVR in judecata din acest motiv. Principala sa atributie ramanand aceea de a participa la propria evaluare profesionala, a declarat astazi, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR, Rodica Culcer.

"Am dat TVR in judecata pentru ca mi-a fost amputata fisa postului. Nu se poate ca prima atributie sa fie dreptul de a participa la propria evaluare, iar a doua sa fie aceea de a raspunde de echipamentul tehnic", a declarat directorul Rodica Culcer.

Pe de alta parte, solicitat sa ofere comentarii, Serviciul Juridic din TVR a mentionat ca nu a primit nicio citatie pentru acest proces. "Pana in acest moment, nu am primit nicio citatie, deci nu avem ce sa comentam", informeaza Serviciul Juridic din TVR.

"Am ramas fara atributiile pentru care am dat concurs, fara toate atributiile editoriale, ceea ce e anormal. Fisa postului a fost semnata doar de domnul Sassu (Alexandru Sassu, presedinte-director general al SRTv - n.red) si mi-a fost trimisa, in luna noiembrie, prin posta, deoarece eu aveam cateva zile de concediu medical in acea perioada", a mai spus Culcer.

Primul termen in procesul dintre Rodica Culcer si TVR este fixat pentru data de 11 februarie, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.