Dupa ce Gigi Becali a fost trecut ministru de Externe pe site-ul oficial al Guvernului, a venit randul presedintelui tarii sa intre in topul celor mai cautati infractori din Statele Unite
Supranumit ''Tony Soprano al Romaniei'', Traian Basescu este acuzat de organizarea unei inselatorii nationale sub numele de cod ''Sa traiti bine!'', pacalind intregul popor sa-l voteze la alegerile prezidentiale din decembrie 2004, ne informeaza Ziua.

Potrivit textului postat de un hacker roman, seful statului a evadat din inchisoare si fost declarat cel mai cautat infractor din SUA. ''Cine are informatii legate de acest caz este rugat sa contacteze autoritatile'', noteaza blogul lui Sorin Tudor, care preia informatia de la Hacky.

Potriovit Gardianul, „Traian Basescu este un rege al unei familii de crima organizata romanesti, din Bucuresti, a scapat din inchisoarea de maxima securitate de la Cotroceni, in ianuarie 2008, unde era inchis pentru minciuni si contraventii. Traian Basescu este urmarit in SUA din 20 decembrie 2004, pentru presupusul sau rol ca detinator si administrator al unei afaceri frauduloase de telemarketing in Romania, sub numele de cod 'Sa traiti bine>>”, scrie in dreptul fotografiei presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.