Sudul tarii e sub nameti, dar unii primari se odihnesc in strainatate. Edilii a doua dintre localitatile cele mai afectate de ninsoare, Bucuresti si Constanta, au lipsit in aceste zile de la munca, pentru ca sunt plecati in concediu, conform Realitatea TV.

"Videanu a condus deszapezirea din Dubai" este doar unul dintre titlurile ziarelor de astazi. Potrivit ziarului CanCan, primarul a tras chiulul la deszapezire. Si jurnalistii de la Cotidianul spun ca ieri, primarul general al Capitalei nu a putut fi gasit. Sefa de cabinet a acestuia, Narcisa Iorga, a sustinut ca primarul a fost toata ziua de ieri pe teren, in Bucuresti, insa mama primarului, Alexandrina Videanu, a confirmat ca fiul sau este plecat impreuna cu familia in strainatate, subliniaza de asemenea Realitatea.

Antena 3 comenteaza ca primarul ar fi intervenit totusi telefonic, la mai multe televiziuni pentru a crea impresia ca se afla in Bucuresti. Toate acestea s-au intamplat in timp ce Bucurestiul face cu greu fata nametilor.

In aceasta situatie, Antena 3 il apostrofeaza si pe primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu care „nu s-a remarcat niciodata prin munca”. Inimaroiu, seful de la sectorul 4, e plecat in vacanta in Bulgaria, impreuna cu seful Administratiei domeniului Public sector 4, care este in functie de numai trei luni. In locul sau, Inimaroiu l-a lasat pe unul dintre secretarii primariei, care, s-a vazut clar, a fost depasit de situatie, comenteaza Antena3.

Primarul Constantei Radu Mazare, nu s-a aflat nici el la datorie, constanteanul a preferat soarele Braziliei in locul zapezilor care au blocat orasul pe care il conduce, scrie presa locala. De altfel, primarul Constantei este recunoscut pentru faptul ca alege sa-si petreaca concediile de iarna in tari insorite.

La Mehedinti, primul judet afectat puternic de zapada si viscol, un alt primar a dezertat. Edilul orasului drobeta Turnu Severin, Constantin Dinu, nu a fost de gasit. Nici macar prefectul judetului nu a dat de el. Cel mai probabil, spun surse autorizate, e la rude la Buzau, intr-un scurt concediu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.