Pasagerii care au stat zeci de ore prin aeroporturi au fost "razbunati" de ministrul transporturilor, Ludovic Orban, care a sanctionat doi angajati Tarom.
Amenintarile ministrului transporturilor Ludovic Orban ca le va cere companiilor aeriene care nu au respectat graficul la zboruri in zilele de Craciun sa acorde despagubiri s-au transformat ieri in cateva sanctiuni.

Astfel, s-a decis rechemarea reprezentantului comercial al Tarom la Londra si retrogradarea sefului de tura, care a fost de serviciu pe Aeroportul „Henri Coanda” in 23 decembrie, pe motiv ca, „in operarea cursei RO391 au fost constatate o serie de inadvertente in ceea ce priveste comunicarea dintre reprezentantii companiei si pasagerii cursei aflati pe Aeroportul Heathrow din Londra, precum si in ceea ce priveste coordonarea activitatilor de pregatire a aeronavei pentru zbor pe Aeroportul „Henri Coanda”„, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.