Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat ca nu a lovit-o pe Simona Todean, presupusa victima a accidentului in care este implicat, si a precizat ca va demisiona din toate functiile detinute daca se va dovedi contrariul, adaugand ca are convingerea ca este filat de 4-5 luni.

Invitat la o emisiune a postului de televiziune Antena 3, liberalul a admis ca a avut o discutie cu premierul Tariceanu, discutie in cadrul careia a intervenit si "posibilitatea demisiei", insa personal considera ca nu are niciun motiv sa demisioneze.

Intrebat daca este vorba despre o comanda politica, venita din interiorul partidului si daca ia in calcul ipoteza de a fi fost filat de serviciul secret "Doi si un sfert" aflata in subordinea Ministerului Internelor condus de colegul sau de partid Cristian David, Orban a refuzat sa de un raspuns transant, dar nici nu a negat categoric o astfel de varianta.

Ministrul a admis doar ca asa cum are prieteni si adversari politici in toate partidele, la fel are amici si adversari politici si in interiorul PNL. "Evident, am fost filat, dar nu pot proba aceste lucruri. Filajul se face in mod normal de "Doi si un sfert", dar aceste lucruri nu pot fi demonstrate. In context, ministrul Transporturilor a marturisit ca are convingerea ca este filat de 4-5 luni, iar telefonele ii sunt ascultate de dimineata pana seara.

Orban a negat categoric faptul ca ar fi ranit-o pe fata de 14 ani in accidentul produs duminica seara. Orban a relatat modul in care s-au derulat evenimtele in acea seara si a precizat ca va face publica declaratia, pe care o va da la Parchet, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.