"Genul asta de convorbiri l-am avut si eu de-a lungul anilor de nenumarate ori. Genul acesta de convorbiri alunecoase. Cred ca domnul Turcescu trebuie sa faca un demers la Politie pentru identificarea persoanei care s-a prezentat drept nasul domnului Orban. Am ascultat cum convorbirea s-a finalizat cu injurii, iar toata discutia a avut un caracter de amenintare, de intimidare", a spus Cristian Tudor Popescu, intr-o interventie telefonica avuta dupa difuzarea inregistrarii convorbirii telefonice.

La insistentele lui Cristian Tudor Popescu, Robert Turcescu a dezvaluit ca telefonul amenintator a fost primit dupa ce, initial, fusese sunat chiar de Ludovic Orban.

Robert Turcescu a mai anuntat ca a decis sa nu difuzeze convorbirea pe care a avut-o cu Ludovic Orban, deoarece "nu vrea sa creeze o sceneta in care sa se arate sange, in care se baga cutite in Ludovic Orban". Totusi, realizatorul a aratat ca a primit un apel telefonic de la Lodovic Orban pe telefonul mobil.

Chestorul Constantin Manoloiu a spus ca in urma cercetarilor de pana acum s-a ajuns la concluziile: in urma apelului la 112 a fost constatata existenta unei victime, in data de 16 decembrie in jurul orei 15 a ajuns la fata locului un echipaj de politie care nu a vazut niciun accident si cazul a fost inchis, luni la ora 19.30. Ministrul Orban s-a deplsat la politie unde a declarat ca a facut un accident fara victime, apoi organele politiei au intrat in procedura normala si au raportat evenimentul. Chestorul Constantin Manoloiu a declarat ca a propus ministrului de Interne sanctionarea agentului Serbanescu Ion cu diminuarea veniturilor salariale cu 20% pentu trei luni, pentru modul in care a tratat la telefon martorul ocular care a sunat la numarul 112.