Potrivit surselor, tanara ar fi fost si ea interogata la domiciliu, in prezenta parintilor, si sustine aceeasi varianta. Tatal ei a dat declaratii in jurul orei 09:00.

Parchetul General a cerut dosarul privind accidentul ministrului Ludovic Orban pentru a face acte premergatoare cu privire la parasirea locului accidentului dupa ce au aparut indicii suficiente in legatura cu existenta unei victime, au declarat astazi, surse judiciare, informeaza NewsIn.

Corpul de control al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) va anunta in cursul zilei de astazi primele rezultate ale verificarilor legate de accident.

Cristian David a cerut Corpului de Control verificari in privinta respecatrii, de catre politisti, a procedurilor in legatura cu accidentul produs de Ludovic Orban. David a precizat ca ofiterii Corpului de Control verifica inregistrarea accidentului, dirijarea efectivelor si interventia in cazul apelului efectuat la 112, modul in care a fost inregistrat accidentul la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei si daca a fost respectata metodologia de constatare a evenimentelor de acest gen.