Milionarii din Romania sunt asteptati sa-si cheltuiasca banii la targul exclusivist al brandurilor de lux, Luxury Show, care se deschide maine in Bucuresti.Sunt estimate vanzari de peste 10 milioane de euro

EVZ informeaza ca la targ vor fi prezente de la autoturisme de fite pana la preparate sofisticate, ambarcatiuni de elita, care le satisfac dorinta de confort si celor mai pretentiosi bogatasi, bijuterii la superlativ, lenjerie brodata cu cristale Swarovski. Valoarea produselor de cinci stele ce vor sta aliniate sub cupola de la Romexpo depaseste, anul acesta, 60 de milioane de euro. Dublu fata de prima editie, Luxury Show 2006.

Evenimentul de lux se va deschide, maine-seara, cu o licitatie in cadrul careia se vor adjudeca o minge de fotbal cu autografele jucatorilor echipei nationale, un colier unicat din aur cu lemn de abanos si diamant, ceasul Omega primit de Gabriela Szabo in anul 1997, cand a fost desemnata Sportiva anului.

Potrivit Cotidianul in cadrul tirgului de lux de anul acesta, vizitatorii pot admira sau chiar pot cumpara 10 modele de masini aduse pentru prima data in cadrul unei astfel de expozitii de la noi. Este vorba, printre altele, de Lamborghini, Bentley, Maybach, Dodge, Porsche si Ferrari. „Si bijuteriile vor fi extrem de cautate“, a mai spus Buda. Cea mai valoroasa bijuterie este un diamant de 5 carate a carui valoare se cifreaza la 150.000 de euro. De asemenea, Oana Mizil va expune un set de bijuterii evaluat la 1,6 milioane de euro.

Tot la Luxury Show isi vor expune noile colectii si case importante de moda: Dolce&Gabbana, care va aduce pentru prima data in Romania colectia sa pentru copii, Miss Blumarine (brand de lux pentru copii), Cacharel (parfum). Totodata, Versace si Esprit isi vor prezenta colectiile de covoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.