Ancheta in cazul mortii Giovannei Regianni ar putea lua o noua intorsatura, potrivit avocatului romanului de etnie roma Nicolae Romulus Mailat, citat de agentia de stiri ASG Media din Italia, dupa ce presupusul asasin al italiencei a marturisit ca a avut un complice.

Romulus Mailat, care pana acum afirma ca a actionat singur, sustine insa in continuare ca nu a facut nimic altceva decat sa fure poseta italiencei de 47 de ani.

Complicele s-ar numi potrivit lui Mailat, Gheorghe Neamtu, si ar fi fiul femeii care l-a denuntat. Gheorghe Neamtu apare de altfel si in imaginile suprinse de camerele de supraveghere de la gara Tor di Quinto.

Avocatul lui Romulus Mailat a mai afirmat ca circumstantele in care Giovanna Reggiani si-a pierdut viata in zona taberei Tor di Quinto sunt inca investigate de politia italiana, iar ancheta ar putea scoate la iveala informatii noi.

Avocatul a mai lasat sa se inteleaga ca acuzarea are o misiune dificila, mai ales ca singurul martor al cazului nu are suficienta credibilitate. Potrivit avocatului, Emilia, femeia care spune ca l-a vazut pe Mailat in timp ce cara in spate trupul Giovannei Reggiani, a fost tratata in Romania pentru o serie de afectiuni psihice.