Miron Cozma a parasit astazi vila din Voluntari unde a ajuns ieri, la scurt timp dupa ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova, informeaza NewsIn.

Cozma a plecat insotit de iubita lui in aceeasi masina care l-a asteptat cand a iesit din inchisoare. Cozma este asteptat de asemnea de membrii familiei sale la Timisoara.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma a parasit ieri, in jurul orei 10: 10, Penitenciarul Rahova unde a fost inchis pentru mineriade si a declarat ca a facut 10 ani de puscarie pentru ca si-a facut datoria de lider de sindicat.

"S-ar parea ca ma simt bine. Ce nu te omoara te intareste", a spus Cozma imediat ce a iesit pe usa Penitenciarului Rahova. Cozma a adaugat ca a facut 10 ani de puscarie pentru ca si-ar fi facut datoria de lider de sindicat.

"Am facut 10 ani pentru ca am avut curajul sa infrunt politicienii corupti in acesta tara, politicieni care au reusit o performanta trista, sa faca din Romania cea mai corupta tara din Europa", a declarat Cozma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.