Presedintele Traian Basescu a ajuns aseara in Castellon, impartind painea pe care a primit-o la intampinare cu romanii care au venit sa-l astepte.
Desi sosirea sa era anuntata pentru ora 17:00 (ora Spaniei), iar seful statului a intarziat aproximativ o ora si jumatate, cei circa 300 de romani prezenti au fost mai mult decat entuziasti. In timp ce se intona Imnul Romaniei, Basescu a facut celebra “baie de multime”.

In Castellon, presedintele a avut mai intai o intalnire de circa 20 de minute cu primarul orasului, Alberto Fabra. Apoi, la sediul biroului deputatului PD William Branza, a discutat cu reprezentantii oamenilor de afaceri romani din Castellon, pentru ca in final sa aiba loc la Sala Pergola Municipal, din Parcul Ribalta, intalnirea cu romanii stabiliti in aceasta localitate. Dupa ce a multumit pentru increderea acordata la referendumul din mai, Basescu a spus ca la intalnirea pe care a avut-o cu Regele Spaniei s-a facut referire si la situatia romanilor din Italia: “Nu a existat nici macar un politician spaniol care sa spuna ca doreste sa fie luate masuri impotriva romanilor”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.