Ministerul Transporturilor va investi aproximativ un miliard euro pentru a repara peste 1.000 km de drumuri forestiere, comunale si judetene spre destinatiile turistice importante, iar proiectele vor fi finalizate in sapte ani, a anuntat, citat de NewsIn, ministrul transporturilor Ludovic Orban.
"Vom inainte Guvernului un memorandum pentru finantarea reparatiei drumurilor spre destinatiile turistice importante. Avem sute de zone de turistice care nu pot fi dezvoltate din cauza lipsei infrastructurii rutiere. Vrem sa asiguram legatura intre drumurile nationale principale cu aceste zona si am identificat drumuri judetene, comunale si forestiere care vor fi incluse in program", a explicat Orban.

Ministrul transporturilor a precizat ca au fost identificate 100 de zone turistice care vor fi introduse in program, valoarea investitiilor fiind de peste un miliarde euro pentru o perioada de sapte ani. Printre zonele identificate se numara Transfagaran, Clisura Dunarii si Rarau.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.