Securitatea nationala este pusa in pericol de ministrul Internelor, Cristian David, cel care, pentru a scuza politia politica asupra procurorului Marian Sintion facuta de Serviciul secret din subordinea sa, a invocat “razmerite” in cadrul acestuia
Ministrul Cristian David a recunoscut acum cateva saptamani la emisiunea “Marius Tuca Show” ca DGIPI, Serviciul secret al Internelor, l-a filat pe procurorul Marian Sintion. Declaratia a fost facuta dupa ce a tinut trei zile secret acest lucru, desi scrisesem in paginile Jurnalului National ca vom face publice fizionomiile filorilor, daca institutia de care apartin nu si-i revendica. In acea emisiune, ministrul a invocat o “razmerita” a “unei anumite parti” din serviciu, mai cu seama de la nivelurile 2 si 3.

NU E RAZMERITA. De asemenea, ministrul a promis clarificarea urgenta a situatiei. Dupa doua saptamani, Cristian David nu a mai pomenit nimic despre filaj si chiar l-a dat afara pe procurorul Marian Sintion.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.