Regele Mihai I isi serbeaza ziua numelui la Manastirea Tismana, unde slujba de Sfintii Mihail si Gavril este oficiata de Mitropolitul Olteniei, Teofan Savu, informeaza NewsIn.

Fostul suveran a sosit la Manastirea Tismana inca de ieri seara, insotit de Regina Ana si Principesa Margareta. Familia regala a fost intampinata de Mitropolitul Olteniei, Inalt Prea Sfintitul Teofan Savu, care i-a asteptat cu paine si sare.

Slujba de Sfintii Mihail si Gavril va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei, la Tismana urmand sa fie prezente si alte fete bisericesti din Gorj si Oltenia.

Enoriasii au venit si ei in numar mare la biserica pentru a participa la slujba, dar si pentru a-l vedea pe Regele Mihai. Acesta participa pentru prima data la o asemenea slujba la manastirea Tismana, manastire unde, spun batranii, regele ar fi adapostit pentru scurt timp o parte din averea familiei regale in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.