O instanta bucuresteana l-a pus pe fostul sef al SIE Ioan Talpes sa se duca la fostul sau loc de munca si sa ceara, ca simplu cetatean, un dosar exploziv.
Tribunalul Bucuresti a aminat, pentru 5 decembrie, recursul declarat de Ioan Talpes (foto) impotriva sentintei Judecatoriei Sectorului 2, care a respins, in aprilie 2007, cererea de revizuire a hotaririi prin care a pierdut procesul cu succesorul sau la conducerea SIE, Catalin Harnagea.

Talpes a fost dat in judecata de Harnagea dupa ce a afirmat ca scandalul „Firul rosu“ din 2000 a fost instrumentat de Catalin Harnagea, succesorul sau la sefia SIE, dupa venirea la putere a CDR. In 2000, o publicatie moscovita a sustinut ca Romania si Rusia au purtat negocieri intre 1993 si 1995, cind Ion Iliescu era presedinte, pentru instalarea unui „fir rosu“ intre Bucuresti si Moscova.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.