Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat la Arad, la sfarsitul saptamanii trecute, ca majorarea taxei de drum i se pare destul de mare si ca va discuta cu specialistii din domeniu daca e necesara mentinerea sau diminuarea acesteia
“Aceasta majorare este prevazuta in Ordonanta 15 adoptata in 2002. Unul dintre obiective era de a aduce rovigneta la un nivel mediu european. Etapa asta de crestere de peste 60% in cursul anului acesta a fost gandita si in baza unor negocieri cu reprezentantii Comisiei Europene. Mi se pare o crestere destul de mare si voi analiza impreuna cu specialistii daca vom mentine sau vom diminua aceasta crestere, astfel sa facem povara mai putin grea“, a afirmat ministrul Orban. “Din pacate, 17 ani de zile sectorul transporturilor si in special al infrastructurii de transport a fost copilul vitreg al guvernarilor care s-au succedat si din cauza asta riscam sa blocam cresterea economica daca nu modernizam intr-un ritm accelerat infrastructura de transport”, a mai adaugat Ludovic Orban.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.