Gigi Becali vrea sa-si puna numele pe o televiziune, insa CNA i-a respins de mai multe ori cererea. In aceste conditii, tacticianul din Ghencea a incercat sa obtina aprobarea atacind pe flancuri, prin invaluire. Astfel, Gigi Becali si-a inregistrat la OSIM marca "Becali", dar a fost atacat in instanta de verii Victor si Giovanni Becali.

Procesul a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, care, vineri, a aminat pentru 2 noiembrie procesul prin care Gigi Becali a cerut inregistrarea numelui sau de familie la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Judecarea cauzei a fost aminata pentru ca avocatul patronului de la Steaua sa poata studia intimpinarea depusa tot vineri de SC Becali Footbal Management Consulting SRL, unde asociat este si Victor Becali.

Cealalta parte in proces, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), nu a avut reprezentant la sedinta de vineri. Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Ciubota, a declarat vineri pentru NewsIn ca "procesul si intentia SC Becali Footbal Management Consulting SRL sint atipice, deoarece calitatea procesuala n-o au firmele, ci persoanele".