Deputatul PSD Victor Ponta a declarat astazi ca nu crede ca ar fi monitorizat de SRI, asa cum sustine Mugur Ciuvica. Pesedistul este de parere ca ceea ce face Grupul de investigatii politice este doar o parte a unui razboi pe care PNL il duce, pentru a arunca o lumina proasta asupra SRI.

Ponta a declarat ca a citit "biletelul" prezentat prin posta electronica de catre GIP, dar ca, din punctul sau de vedere sunt "chestii neserioase". "Ce pot sa spun din aceste presupuse documente ale SRI e ca cei de acolo fac revista presei. Acele hartii spun ca PSD intentioneaza sa ma inlocuiasca din functia de secretar, lucru ce nu e rau, pentru ca m-au pus vicepresedinte, deci m-au avansat. Toata presa stia modificarile din Biroul Permanent, deci nu mi se pare ca SRI are despre mine o informatie prea relevanta", spune Ponta.

Vicepresedintele PSD a mai adaugat ca nu se simte monitorizat de SRI si ca singura care ar face acest lucru este presa, pentru ca este persoana publica. "Documentele prezentate de dl. Ciuvica sunt parte a unui razboi pe care PNL il duce de ceva vreme impotriva SRI", a conchis Victor Ponta, dupa cum informeaza NewsIn.

Victor Ponta a facut astfel, referire la biletele pe care GIP le-a prezenta, astazi presei, si anume doua noi adrese ale SRI in care se vorbeste de intentii ale PNL si PSD.

GIP a prezintat, intr-un comunicat de presa, doua noi adrese ale SRI. "Domnule Director, Informatia prezentata se refera la intentia P.S.D. de a-l inlocui pe Victor Ponta din functia de secretar al Camerei Deputatilor", spune una dintre ele, semnata de generalul Virgil Stanciu.

Cealalta adresa are urmatorul continut: "Domnule Director, Informatia prezentata se refera la unele intentii ale P.N.L.". Aceasta este vizata si semnata de prim-adjunctul SRI Florian Coldea si este datata 21 octombrie 2005.

In opinia GIP, acestea ar constitui dovezi ca SRI face politie politica, astfel ca directorul SRI, George Maior, ar trebui sa se prezinte in fata comisiei de control nu doar cu un raport, ci si cu demisia sa si a primului-adjunct Florian Coldea, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.