Un roman a fost ucis si alti doi raniti grav intr-o piata din capitala Italiei. Cei trei au fost impuscati de un grup de barbati, neidentificati pana acum.

Martorii povestesc ca romanii ar fi fost acostati intr-o piata din apropierea statiei de metrou Nomentana, din Roma. Atacatorii l-au obligat pe unul dintre ei sa ingenuncheze si apoi au deschis focul. Romanul ucis a primit un glont in tampla. Ceilalti doi au fost impuscati in torace si in abdoment si sunt in stare critica la doua spitale din Roma. Atacatorii au fugit imediat de la fata locului.

Martorii au adaugat ca autorii atacului au fugit imediat dupa comiterea faptelor. Politia a fost alertata de un barbat care a sunat la numarul de urgenta 112, declarand ca a vazut “pe cineva care a impuscat un baiat si a fugit din pasajul Nomentana”.

Fortele de ordine au acordat primul ajutor ranitilor, dupa care au descoperit cadavrul celui de-al treilea roman, un tanar cu putin peste 20 de ani, ucis de un glont in tampla.

Carabinierii si politia italiana au interogat cateva persoane, incercand sa stabileasca imprejurarile incidentului si rolul jucat in acesta de romanii.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.