Doru Giugulea, fost consilier municipal PSD, a depus in aceasta dimineata, la DNA, o plangere penala impotriva primarului general al Capitalei, Adriean Videanu. Plangerea pe care a inaintat-o Giugulea, face referire si la directorul Directiei Transporturi, Drumuri si Siguranta Circulatiei, din cadrul Primariei Capitalei, Gheorghe Udriste

In plangerea depusa la DNA, Doru Giugulea ii acuza pe primarul Adriean Videanu si pe directorul Directiei Transporturi, Gheorghe Udriste, ca ar fi falsificat unele hotarari de consiliu, informeaza NewsIn.

"Este vorba de modul in care au incercat sa falsifice o hotarare de consiliu de expropriere a cetatenilor de pe strada Tudor Vladimirescu, strada Odoarei si Calea Rahovei. Practic, au schimbat planurile de la hotararea de consiliu si au modificat intelesul acesteia extinzand exproprierile si pe o parte, si pe alta pe strada Tudor Vladimirescu si Strada Odoarei", a declarat Giugulea la intrarea in sediul DNA. El a mai sustinut ca a plangerea ar fi fost formulata in numele "unor cetateni care au fost expropriati in mod injust".

Giugulea a mai tinut sa precizeze ca "prejudiciul in acest caz va fi stabilit de organele de ancheta, dar fiind vorba de cam 18 imobile, acestea ar valora cam un milion de euro".

Doru Giugulea este unul din cei 12 consilieri ai PSD care au demisionat pe 20 septembrie din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Decizia acestora a fost validata intr-o sedinta a filialei social-democrate, motivatia gestului fiind delimitarea de "escrocheriile, magariile si coruptia" Consiliului si a primarului general, Adriean Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.