Liderul PNG Gigi Becali s-a prezentat, astazi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde este cercetat intr-un nou dosar.

Gici Becali a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca nu stie pentru ce dosar a fost chemat, dar ca procurorul i-a cerut sa revina cateva ore mai tarziu, informeaza NewsIn.

"Am venit, dar mi-au zis ca nu are nicio legatura cu dosarul lui Babiuc (n.r. - dosarul in care este investigat schimbul de terenuri dintre Becali si MApN) si ca nu mi s-a facut nici extindere. Deci este vorba despre un alt dosar. Procuroarea mi-a zis sa vin la ora 4, pentru ca acum este ocupata, ca sa-mi spuna despre ce este vorba in dosar, iar eu i-am zis ca o sa vin peste 40 de zile. Nu stiu despre ce este vorba", a declarat Gigi Becali pentru NewsIn.

Liderul PNG este cercetat de asemenea, intr-un dosar alaturi de fostul ministru al apararii, Victor Babiuc, intr-o ancheta ce priveste schimburi de terenuri intre MApN si Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.