CNCD va dezbate afirmatiile lui Gigi Becali, care ar desfiinta cluburile pentru gay si ar face cartiere speciale pentru ei
Liderul PNG-CD vrea sa desfiinteze sex-shopurile, cluburile pentru homosexuali si lesbiene si sa-i izoleze pe membrii comunitatii gay la marginea oraselor, in cartiere speciale, daca ajunge presedinte. „Daca pacatuiesc, nu au decit sa o faca la ei acasa, dar nu sa se mai si laude cu asta. Sa mearga la preot daca au probleme cu capul, ca eu voi desfiinta cluburile de homosexuali si lesbiene, dar si sex-shopurile care au rasarit in toate orasele“, a declarat Becali simbata la Arad, citat de NewsIn.

Contactat de Cotidianul, presedintele PNG-CD a revenit asupra declaratiilor initiale. „Nu e obligat sa se duca homosexualul acolo, n-am zis ca-l duc cu forta. (...) Dar eu vreau sa fac ca-n tarile civilizate, cum e-n toata Europa, sa fac strada bulangiilor. Stii ca-i gasesti acolo...“, ne-a declarat Becali. Desi refuza sa comenteze afirmatiile sefului sau, avocatul Catalin Dancu, secretarul general al PNG, lasa sa se inteleaga ca altele sint principiile comunitare. „Atita vreme cit principiile in Europa sint clare in privinta respectarii drepturilor minoritatilor, Romania ca tara membra trebuie sa le respecte“, spune Dancu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.