Presedintele Traian Basescu va fi operat in zilele urmatoare la glanda tiroida, interventia chirurgicala va avaea loc la Spitalul Militar din Bucuresti si va fi efectuata de catre o echipa de medici romani, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu are programata o interventie chirurgicala de rutina la nivelul glandei tiroide, in zilele urmatoare, se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale, dupa cum informeaza NewsIn.

Presedintele va fi operat de o echipa de medici romani la Spitalul Militar Central din Bucuresti. "Este o operatie obisnuita, iar presedintele, in locul unui tratament indelungat cu medicamente, a preferat sa se recurga la o interventie chirurgicala", se mai arata in declaratia purtatorului de cuvant de la Cotroceni, care precizeaza ca Administratia Prezidentiala va informa regulat presa si opinia publica pe masura ce vor exista informatii noi.

Purtatorul de cuvant Valeriu Turcan a mentionat de asemenea in comunicat, faptul ca "Seful statului isi va respecta agenda programata pentru saptamana in curs".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.