CNA a somat postul de televiziune B1TV pentru ca nu a achitat, la timp premii in valoare de 10 milioane de lei, castigatorilor emisiunii "Suna si castigi". CNA a cerut postului ca, in decurs de o saptamana, sa achite premiile restante.

Aceasta decizia a fost luata dupa ce m ai multe persoane au reclamat la CNA ca nu au intrat in posesia premiilor castigate. Reprezentantii B1TV, prezenti in sedinta consiliului, au explicat ca au avut un subcontract cu firma care organiza concursul si ca aceasta trebuia sa achite premiile catre public, informeaza NewsIn.

"Din punct de vedere legal, firma care se ocupa de concurs gestioneaza platile", a explicat reprezentantul B1TV. Reprezentantii postului TV au mai precizat ca postul de televiziune a intrerupt contractul cu firma care se ocupa de acest concurs.

In sedinta de astzi, CNA a somat si postul Realitatea TV pentru ca a incalcat dreptul la imagine al primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. Decizia a fost luata in urma unei reclamatii din partea Primariei Sectorului 1. Si postul National TV a fost somat, pentru ca a difuzat imagini cu tenta sexuala la o ora nepotrivita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.