Doua persoane au murit in dimineata aceasta, dupa ce un avion de mici dimensiuni, IR-5060, s-a prabusit in localitatea Sanpetru, judetul Brasov, aproape de o zona locuita. La bordul aeronavei se aflau comandantul aerodromului "Iosif Filimon", Ioan Vancea si un elev al acestuia.
Avionul, un model ultrausor, era privat si s-a prabusit la doi kilometri distanta de pista Aeroclubului “Iosif Filimon” din Sanpetru. Aeronava ar fi intampinat probleme in timpul procesului de decolare, informeaza NewsIn.

Cauzele accidentului nu au fost inca stabilite cu exactitate. Avionul era nou, avea numai 700 de ore de zbor, iar conditiile meteo nu au fost nefavorabile.
Primarul localitatii Sanpetru, Ioan Rusu, a declarat ca zona in care s-a prabusit avionul este incercuita la aceasta ora iar anchetatorii vor ridica probe pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acccidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.