Presedintele Traian Basescu a obtinut vineri calificativul de „foarte bine” la finalul testului de confirmare a brevetului de comandant.

Intrebat daca va mai urma si alte cursuri de specialitate si daca intentioneaza sa navigheze, Traian Basescu a raspuns: "Trageti concluzii pripite. Cand zambesc spuneti ca nu stiu ce semnal politic e, daca imi fac cursurile presupuneti ca maine las presedintia si sar pe nava". El a adaugat ca a facut aceste cursuri pentru ca tine in mod deosebit la cariera sa si ca a fost intotdeauna convins ca un bun politician trebuie sa aiba la baza lui si capacitatea de a-si face bine o meserie.

"Meseria noastra vorbeste de brevete care expira si acesta e certificatul mneu de evaluare profesionala. Am vrut sa-l am valabil", a explicat Basescu.

Presedintele Basescu, care a iesit dupa mai bine de doua ore de la cursuri, a declarat ca evaluarea la care a fost supus a constat in foarte multe lucruri si ca aceasta s-a facut pe tot parcursul cursurilor urmate in ultima saptamana. El a aratat un certificat de reconfirmare a brevetului de ofiter in management naval si a afirmat ca asta inseamna ca poate comanda o nava dupa cerintele internationale.

In plus, el a anuntat ca a inceput o alta serie de cursuri de specialitate si ca va veni la cursuri inclusiv sambata si duminica aceasta, informeaza NewsIn.

Seful statului a mai aratat si un dosar medical care este necesar pentru reconfirmarea brevetului, vizita medicala pe care a efectuat-o la Spitalul Militar, dupa care s-a indreptat catre Autoritatea Navala Romana pentru a intra in posesia documentului.

Gheorghe Dragomir, Sef serviciu Navigatie de la Centrul Roman pentru Pregatire si Perfectionarea Personalului din Transporturile Navale (CERONAV): " Unul dintre profesorii lui Traian Basescu a declarat ca acesta s-a aratat foarte interesat de orice lucru in timpul cursurilor, a fost foarte silitor, iar calificativul pe care i l-a dat a fost de foarte bine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.