Basculantele aduc in fiecare noapte cate 1.000 de tone de nisip pentru refacerea plajelor.

Autoritatile reamenajeaza plajele de pe litoral distruse in urma inundatiilor. Initial, Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, comert, turism si profesii liberale anuntase ca accesul turistilor din statiunile Olimp, Jupiter, Venus, Cap Aurora, Eforie Nord, Eforie Sud si Mamaia pe plaje va fi mai dificil de la ora 17.00 si pana la 9.00 dimineata din cauza lucrarilor de refacere a acestora.

„Se lucreaza intens la punerea la punct a plajelor. Cei de la Directia Apelor Dobrogea au lucrat toata noaptea si la ora 9.00 dimineata au incetat lucrul. Vor relua transportul de nisip pe plaje la ora 17.00”, a declarat ministrul Silaghi, ieri, intr-o conferinta de presa.

Aflat intr-o scurta vizita de inspectie a plajelor de pe litoral, directorul Apelor Romane, Marius Postelnicescu, a tinut sa comenteze declaratia ministrului Silaghi: „Domnul ministru nu a facut un apel catre turisti sa paraseasca plajele. Dansul a considerat probabil ca e bine ca la 5.00 sa vina utilajele. Noi am hotarat ca utilajele sa intre numai seara, intre orele 21.00 si 7.00 dimineata, timp de doua zile maximum”.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.