Autoritatile reamenajeaza plajele de pe litoral distruse in urma inundatiilor. Initial, Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, comert, turism si profesii liberale anuntase ca accesul turistilor din statiunile Olimp, Jupiter, Venus, Cap Aurora, Eforie Nord, Eforie Sud si Mamaia pe plaje va fi mai dificil de la ora 17.00 si pana la 9.00 dimineata din cauza lucrarilor de refacere a acestora.

„Se lucreaza intens la punerea la punct a plajelor. Cei de la Directia Apelor Dobrogea au lucrat toata noaptea si la ora 9.00 dimineata au incetat lucrul. Vor relua transportul de nisip pe plaje la ora 17.00”, a declarat ministrul Silaghi, ieri, intr-o conferinta de presa.

Aflat intr-o scurta vizita de inspectie a plajelor de pe litoral, directorul Apelor Romane, Marius Postelnicescu, a tinut sa comenteze declaratia ministrului Silaghi: „Domnul ministru nu a facut un apel catre turisti sa paraseasca plajele. Dansul a considerat probabil ca e bine ca la 5.00 sa vina utilajele. Noi am hotarat ca utilajele sa intre numai seara, intre orele 21.00 si 7.00 dimineata, timp de doua zile maximum”.