Pe motiv ca a plecat in concediu in timp ce Bucurestiul este sufocat de canicula si ca se tine doar de "proiecte megalomane", primarul Capitalei, Adriean Videanu, ar putea fi supus procedurii de suspendare.
Consilierii generali ai Partidului Conservator sunt cei care au anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca sunt hotarati sa inceapa strangerea a 500.000 de semnaturi de la bucurestenii care nu-l mai doresc primar pe Adriean Videanu, iar apoi organizarea unui referendum local.

"Daca, pe 2 august, la urmatoarea sedinta a Consiliului General, domnul Videanu nu prezinta, conform articolului 68 din Legea 215 republicata, raportul anual privind situatia Bucurestiului, vom propune conducerii partidului declansarea procedurii de suspendare a primarului general al Capitalei, Adriean Videanu", a declarat ieri vicepresedintele organizatiei PC Bucuresti, Octavian Petrovici, care este si consilier general.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.