Drumul spre Constanta ar putea sa isi schimbe numele in Autostrada mortii * Alte trei persoane si-au pierdut ieri viata intr-un accident
Seria accidentelor de pe Autostrada Soarelui a continuat, ca un blestem, dupa tragedia de vineri 6 iulie. In urma carambolului dintre 16 autoturisme cauzat de fumul gros provenit de la miristele incendiate, un om si-a pierdut viata si alte 12 persoane au fost ranite. In fiecare zi care a trecut dupa fatidicul eveniment au fost inregistrate accidente soldate cu pierderi de vieti omenesti. Cel mai grav dintre ele a avut loc ieri, cand trei tineri au fost carbonizati dupa ce un TIR a lovit in plin Dacia in care se aflau.

Tragedia de ieri a avut loc in jurul orei 07.20, la kilometrul 20, pe sensul de mers dinspre Constanta spre Bucuresti. Un autoturism Dacia, in care se aflau trei persoane, a fost lovit in plin de un autotren. Conform celor comunicate de Inspectoratul General al Politiei Romane, autoturismul ar fi oprit neregulamentar intre banda unu si banda de urgenta. In acel moment masina a fost lovita din spate de un TIR, condus de un barbat de 43 de ani din Medgidia, Aurel Ciocan. Omul, sofer profesionist, angajat la o firma din Constanta, se deplasa in aceeasi directie si a observat prea tarziu manevra soferului din fata sa. In urma impactului, autoturismul Dacia a fost tarat cale de 50 de metri si apoi s-a rasturnat in sant. Dupa ce s-a rasturnat, masina a luat foc din cauza scurgerilor de benzina din rezervorul spart in urma impactului. Cei trei pasageri aflati in interior nu au mai avut nici o sansa: au murit carbonizati.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.