Corneliu Vadim Tudor sustine ca se afla la un pas de a pune mana pe cel mai mediatizat minister din ultimii doi ani, cel al Justitiei. Liderul PRM a facut anuntul la scoala de vara a tinerilor peremisti. Vadim sustine ca partidul pe care il conduce va face parte dintr-o formula de guvernare de uniune nationala, in care insa nu va intra si UDMR.
Liderul PRM a declarat ca partidul sau va obtine mai multe portofolii in Guvern, “in primul rand justitia”. “Evident ca nu putem sta toata viata in opozitie. Am face mult mai multe lucruri, daca am fi la putere, intr-o formula sau alta", a punctat presedintele PRM. El le-a explicat tinerilor peremisti ca formula unui guvern monocolor nu este viabila si le-a dat ca exemplu negativ actuala configuratie a executivului, alcatuit din liberali si maghiari, si care, in opinia lui C.V. Tudor se afla "la mina PRM".


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.