Premierul a descoperit astazi, in drumul sau catre Institutul Fundulea, unde a convocat 25 de prefecti din judetele afectate de seceta, ca Bucurestiul arata ca o lada de gunoi.

Conform televiziunii Antena 3, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca de-a lungul Dambvitei si mai apoi in comuna Glina, a observat o groapa de gunoi „improvizata” in lungul drumului. Premierul a sesizat apoi ca „nici una din autoritatile competente nu isi face treaba.”

Ca atare, acesta a declarat pentru aceeasi televiziune: „i-am chemat la Institutul Fundulea „pe toti, la ora 12.00 si am sa ies o jumatate de ora din sedinta si o sa invit si presa sa auda ce le spun. Daca in felul asta inteleg sa-si faca treaba: primari, politie, jandarmerie si garda de mediu, prefer sa-i destitui pe toti, mai putin primarul- el sa-si plateasca portia la alegeri.”

Premierul a adaugat ca „asa ceva nu se poate! Bucurestiul nu poate sa arate ca o ladade gunoi peste tot pentru ca unii care sunt nesimtiti si care stau si-si construiesc isi arunca toate gunoaiele de-a lungul drumurilor.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.