Virgil Magureanu, fostul sef al SRI, este acuzat ca a devenit sef al CA al Fruvimed folosindu-se de documente falsificate

Virgil Magureanu este acuzat ca, in octombrie 2004, ar fi intrat in CA al societatii Fruvimed SA Medgidia prin falsificarea documentelor unei adunari generale.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat ca instalarea lui Magureanu in administratia Fruvime a fost nelegala si a hotarat, definitiv si irevocabil, inlaturarea sa.

Virgil Magureanu neaga atat acuzatiile de fals, cat si implicarea la devalizarea Fruvimed.

Mihai Fercala, presedintele SIF Transilvania - societate

detinatoare a aproape 20% din actiunile Fruvimed, care a suferit mari pierderi, ce urmeaza a fi stabilite prin expertiza contabila - ne-a declarat ca a facut plangeri atat la parchete, cat si la instantele de judecata.

Fercala (SIF Transilvania): "Magureanu va raspunde in solidar"

"Virgil Magureanu si-a asumat riscul de a fi introdus in mod nelegal in Consiliul de Administratie si va raspunde in solidar cu ceilalti membri. Mi-e foarte greu sa va spun ca Magureanu a influentat hotararile judecatoresti date la Constanta, care favorizau echipa instalata nelegal la conducerea Fruvimed. Noi am fost exclusi nelegal din Consiliul de Administratie si nu stim ce s-a intamplat acolo. stim doar ca bunurile din firma au fost luate nelegal si apoi le-au introdus din nou in firma, ca majorare de capital social. Pagubele vor fi stabilite printr-o expertiza si toti membrii Consiliului de Administratie vor raspunde, inclusiv domnul Magureanu", ne-a declarat Mihai Fercala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.