TVR 2 va organiza in zilele de vineri, sambata si duminica un maraton al transmisiunilor de la B'Estival, cu reportaje si interviuri ale vedetelor invitate, dar si cu difuzarea unor piese ale artistilor din program, potrivit reprezentantilor postului TV.

Piesele din concertele principalilor artisti vor fi difuzate cu intarziere fata de ceea ce se prezinta pe scena B'Estival, "un delayed live de 30 de minute" ce la va permite organizatorilor sa se asigure ca acestea sunt transmise "in conditii optime de sunet si imagine", dupa cum au declarat reprezentantii TVR2 pentru NewsIn. Numarul preconizat de piese este cate trei pentru fiecare artist sau trupa.

Vineri, de la ora 22.10, TVR 2 va transmite de la Romexpo secvente din concertele Morcheeba si Faithless, dar si un reportaj despre pregatirile pentru festival, sosirea artistilor in Romania si un interviu cu membrii trupei Morcheeba.

Transmisiunile vor continua sambata, la ora 14.00, cu fragmente din show-urile Future Heroes si La Plebe, in timp ce in studiourile TVR2, alaturi de prezentatoarea Gianina Corondan, se vor afla artisti romani care participa la B'Estival.

A doua transmisiune de la Romexpo va fi la ora 16.00, cu momente din concertul Raining Pleasure, si va continua la ora 22.10, cand vor fi difuzate piese cantate de Zdob si Zdub, Reamonn si Pink. Postul TV va transmite si interviuri cu ultimii doi invitati straini ai zilei.

In ultima zi de B'Estival, la ora 14.00, fragmente din concertele trupelor Neo si Kasabian vor fi difuzate si vor fi urmate de un interviu cu cea din urma. De la 18.45, postul TV a programat secvente din concertele Gabriel Rios si Chicks On Speed, urmate de un interviu cu trupa Faithless.

Ultima transmisiune de la B'Estival va fi de la ora 22.10, cu piese din show-ul sustinut de Wu Tang Clan, urmat de interviuri cu Alice Cooper si Marilyn Manson, dar si un reportaj la final de festival in care vor fi prezentate concluziile organizatorilor, "la cald".

B'Estival va avea loc in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie si se va desfasura in aer liber, la complexul Romexpo, pe o suprafata totala de peste 30.000 mp. Abonamentele pentru toate cele trei zile ale festivalului costa 180 de lei, iar abonamentele pentru zilele de sambata si duminica, 125 de lei. Pentru prima zi, biletele costa 60 de lei, iar pentru cea de-a doua zi, 75 de lei, la fel ca si cele pentru ziua a treia.
De joi, biletele pentru fiecare zi a festivalului se vor scumpi cu 20 de lei, iar in zilele in care sunt programate concertele, tichetele vor putea fi cumparate numai la intrarea in complexul Romexpo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.