Seriful din Los Angeles, criticat pentru ca ii permisese lui Paris Hilton sa-si ispaseasca pedeapsa in arest la domiciliu, a marturisit ca gestul sau a fost motivat de faptul ca a crezut ca starleta se va sinucide, potrivit Reuters.

La cateva ore dupa eliberarea lui Paris Hilton, seriful Lee Baca a deschis subiectul sinuciderii pentru a incerca sa explice de ce, la doar cateva zile dupa ce isi incepuse pedeapsa de 45 de zile, mostenitoarea imperiului hotelier a fost eliberata din arest si trimisa sa isi ispaseasca restul pedepsei la resedinta familei.

"Cred ca toti de aici stim cate ceva despre sinucidere", a spus Baca, seful sistemului de inchisori de stat din Los Angeles, in fata unei comisii de supraveghetori. "Ca serif al acestui stat, nu voi lasa ca vreun detinut sa moara in inchisorile noastre."

"Ce era mai important? Sa ispaseasca pedeapsa in inchisoare pentru un carnet de conducere suspendat sau ca persoana sa nu-si piarda viata?", a intrebat seriful comisia.

Baca a mai spus ca nu era foarte clar ce medicatie si ce doze ar fi trebuit prescrise pentru "problema de sanatate" a lui Paris si a spus ca aceasta se afla "intr-un loc unde nu puteam sa rezolvam problema ei cu resursele pe care le aveam".

Publicistul lui Hilton, Elliot Mintz, nu a comentat inca remarcele lui Baca.

Situatia disperata descrisa de Baca este insa in contrast evident cu exuberanta lui Hilton de ieri, la iesirea din inchisoare, cu stilul hollywoodian afisat, cu zambetele si salutarile pentru reporterii si fotografii de la fata locului.

Hilton a fost incarcerata pe 2 iunie, singura intr-o celula de doua paturi, la centrul de detentie Lynwood, in apropiere de Los Angels. Dupa doar trei zile, seriful Lee Baca a eliberat-o, sub monitorizare
electronica, pe motiv ca Paris ar avea probleme medicale, pe care mai tarziu le-a descris ca psihologice.
Paris Hilton ar fi trebuit sa-si ispaseasca pedeapsa de 45 de zile in arest la domiciliu, dar un judecator a decis in ziua imediat urmatoare sa fie adusa din nou la centrul de detentie. Ea a stat o perioada la unitatea medicala a unei alte inchisori, apoi a fost adusa inapoi in celula de doua locuri.

Intr-un interviu telefonic acordat din inchisoare, Hilton a confirmat ca sufera de claustrofobie, dar ca timpul petrecut dupa gratii a facut-o sa aprecieze micile placeri ale vietii. Starleta a spus ca va incerca sa isi schimbe stilul de viata.

Paris va acorda primul sau interviu dupa iesirea din inchisoare la postul american de televiziune CNN, in emisiunea "Larry King Live" de miercuri, informeaza Newsin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.