Recentele declaratii ale sefului Politiei Romane, chestorul Dan Valentin Fatuloiu, potrivit caruia detectoarele de radar ar trebui interzise, la doar sase luni de la legalizarea lor, au atras nemultumirea soferilor.
Avalansa de accidente foarte grave petrecute in ultima vreme in toata tara a determinat Politia Romana sa puna de o noua strategie pentru limitarea acestora. Numai ca masurile propuse de capii Politiei nu au fost dintre cele mai fericite, atragand nemultumirea soferilor care sunt zilnic obligati sa-si "rupa" masinile prin gropile de pe mai toate arterele de circulatie. Saptamana trecuta, seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) a iesit la rampa, declarand ca legea rutiera trebuie sa interzica detectoarele de radar, care ar fi "daunatoare" pentru circulatie.

Chestorul Fatuloiu a mai propus de asemenea trimiterea pe sosele a unor echipaje formate din politisti in civil, care sa monitorizeze traficul. Mai precis, "civilii" au misiunea de a-i filma pe soferii indisciplinati, care ar putea primi amenzile direct prin posta


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.