Vadim Tudor l-a exclus pe senatorul Tanasescu din PRM. In replica, Tanasescu il scoate pe Vadim din grila Cosmos TV.

Corneliu Vadim Tudor a ramas ieri fara televiziunea de casa a partidului - Cosmos TV. Liderul PRM a anuntat sec, printr-un comunicat de presa, ca l-a exclus din partid pe senatorul Dan Claudiu Tanasescu. Acesta s-ar face ,,vinovat de incalcarea obligatiilor statutare". Imediat, Tanasescu, care controleaza Cosmos TV, a anuntat ca Vadim va trebui sa plateasca daca va mai dori sa apara la televiziunea sa. Tot ieri, din PRM a fost dat afara si controversatul revolutionar Bebe Ivanovici. Atit liderul PRM, C.V. Tudor, cit si vicepresedintele Lucian Bolcas au refuzat sa spuna mai multe.

Tanasescu s-a declarat surprins de decizia conducerii partidului, pe care o considera nestatutara, si ii acuza pe Vadim si pe Bolcas ca au luat decizia de capul lor, fara convocarea Biroului Permanent al partidului. "Am intrebat mai multi colegi din partid, nimeni nu stia nimic", ne-a declarat Tanasescu.

Excluderea lui Tanasescu presupune insa mai mult decit pierderea unui senator pentru grupul PRM. Inseamna ca, de ieri, Corneliu Vadim Tudor nu mai are ce cauta pe Cosmos TV, post a carui licenta de emisie este detinuta de societatea Unicorn SRL, patronata de familia fostului senator PRM. Scoaterea Tribunului de pe sticla ne-a fost confirmata de Tanasescu insusi. "Vadim nu o sa mai apara, doar daca va plati. Putem inchiria spatiu oricui", declara Dan Claudiu Tanasescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.