Lumea scolii a fost zguduita de deznodamantul fatal al relatiei amoroase dintre profesoara Corina Vasile si elevul ei, Bogdan. Cazul, foarte mediatizat, a generat teribile controverse
Desigur, justitia va avea ultimul cuvant, dar ar fi bine ca alaturi de cei doi, si parintii si scoala sa-si asume tragedia. De platit, a platit doar Bogdan. Ieri, Corina si sotul ei au fost testati cu detectorul de minciuni. Concluzia a fost ca profa a spus adevarul atunci cand le-a declarat anchetatorilor ca elevul ei s-a aruncat de la balcon.

Procurorii spun ca cinci dintre intrebari, cele referitoare la modul in care Bogdan s-a aruncat in gol, de la etajul noua, si eventuala prezenta a altui barbat in apartament, au fost concludente pentru caz. Tot ieri, Ministerul Educatiei a anuntat ca, din toamna, profesorii vor avea un cod etic. Bogdan Costache, 18 ani, a murit, dupa ce a cazut de la etajul noua al blocului in care locuia profesoara cu care facea meditatii la limba romana. Drama s-a produs in cartierul Turda din Bucuresti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.