Vasile Dancu, vicepresedinte al PSD si unul dintre reprezentantii grupului de la Cluj, acuza, intr-un interviu acordat "Romaniei libere", stoparea reformei in partid si concentrarea deciziei in manile "unui grup mic" din jurul lui Mircea Geoana.
Totodata, Dancu prognozeaza plecarea lui Tariceanu din fruntea Guvernului, dar nu prin motiune de cenzura, ci prin demisie. "Cred ca pana la urma, intr-un fel sau altul, se va ajunge la o demisie a lui Tariceanu. Nu motiuni de cenzura, ci probabil demisie", spune vicepresedintele PSD. "In decembrie am avut un congres in care l-am ales pe Mircea Geoana si o echipa destul de tanara a castigat alegerile impotriva vechii «reactiuni» si acest lucru ne-a facut sa ne oprim din reforma partidului, sa ne oprim din innoire.

Am lasat reforma la varf. A dat bine la televizor si am ramas acolo. Asta este o greseala. Nu am mers in continuare cu reforma partidului. Apoi, de asemenea la varful partidului, am avut sincope in ceea ce priveste decizia de grup. Am inceput sa nu mai avem decizii luate prin vot in BPN, sa luam unele solutii pe grupuri mici
si inteligenta mai putina in decizii", afirma Vasile Dancu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.