Hotelul Intercontinental ar putea ajunge la alti proprietari. In ciuda zvonurilor, familia Paunescu a dezmintit de multe ori eventuala vanzare a activului, dar, acum, pare din ce in ce mai sigur ca Interul se cumpara. Si nu cu o suma mica - ofertantul (numele nu poate fi divulgat) da aproximativ 135 milioane de euro, specialistii il evalueaza la 160 de milioane, iar Paunestii cer 250 de milioane.

Ziarul nostru a intrat in posesia unui document care atesta faptul ca banca de investitii Balkan Advisory Company (BAC) le-a gasit Paunestilor un client pentru achizitionarea hotelului.

Hotelul Intercontinental ar putea ajunge la alti proprietari. In ciuda zvonurilor, familia Paunescu a dezmintit eventuala vanzare a activului, dar, acum, pare din ce in ce mai sigur ca Interul se cumpara. Si nu cu o suma mica. De fapt, in privinta banilor, exista trei variante: ofertantul (numele nu poate fi divulgat) da aproximativ 135 milioane de euro, specialistii il evalueaza la 160 de milioane, iar Paunestii cer 250 de milioane, potrivit unor surse apropiate lor.

Ziarul nostru a intrat in posesia unui document (prezentat in facsimil) care atesta faptul ca o puternica banca de investitii, Balkan Advisory Company (BAC), a gasit un client pentru achizitionarea hotelului. Acest fapt ne-a fost confirmat, de altfel, de reprezentantul BAC in Romania, Matei Paun, persoana de contact in aceasta eventuala tranzactie.

Documentul, care este o scrisoare de intentie, a fost adresat presedintelui Companiei Hoteliere Romane Intercontinental (CHRI). Potrivit datelor obtinute de la Registrul Comertului, presedintele Consiliului de Administratie al CHRI este Albert Thomas Moser, iar ceilalti membri sunt Viorel si Razvan Paunescu, Rudolf Hans Rutti si Daniela Teodoru.

PR Managerul CHRI, Andreea Cristoforidis, ne-a declarat ca ea nu a primit nici o informatie pe tema vanzarii hotelului, drept pentru care nu poate nici confirma, nici infirma zvonul. Insa a oferit un procentaj de credibilitate a acestei informatii - 10-20 %. Am incercat sa luam legatura cu Viorel Paunescu sau cu Razvan "Bobby" Paunescu, dar nici unul dintre ei nu a fost de gasit, avand telefoanele mobile inchise. Nici la biroul de la Hotel Lido, Viorel Paunescu nu a putut fi gasit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.