Tudor Giurgiu, Stelian Tanase sau Titi Dinca ar putea asigura interimatul TVR. Intre timp insa, PSD trage sforile pentru numirea viitorului presedinte-director general.
Directorul postului public, Tudor Giurgiu, ar putea ramine in functie pina la numirea unui nou presedinte. Cum a demisionat inainte ca Parlamentul sa respinga raportul de activitate pe 2006 al SRTv, Giurgiu nu este obligat sa asigure interimatul, spune Catalin Micula, presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor. Cu toate acestea, "firesc ar fi ca Giurgiu sa ramina in functie pina la numirea unui nou Consiliu de Administratie si a unui nou presedinte general", adauga deputatul. Seful demisionar ne-a declarat insa ca nu a primit nici o propunere in acest sens. "Nu comentez nimic deocamdata", spune Giurgiu.

Analistul politic Stelian Tanase figureaza pe lista posibililor interimari ai SRTv, spun surse din piata. "Nu doresc sa asigur nici un interimat. Chiar daca mi s-ar propune, raspunsul meu este nu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.