Presedintele vrea sa se intilneasca trimestrial cu poporul linga borna pe care scrie km zero al democratiei.
Presedintele Traian Basescu vrea sa permanentizeze intilnirile cu poporul in Piata Universitatii. Intentia si-a anuntat-o simbata seara, in mijlocul celor aproximativ o mie de bucuresteni adunati la Universitate pentru a sarbatori victoria de la referendum. "Vreau sa va fac o propunere. Dincolo de a vorbi la televizor de cite ori pot, va propun ca o data la trei luni sa ne vedem in Piata Universitatii in ultima simbata din fiecare a treia luna", a cerut Basescu in uralele multimii.

Basescu le-a multumit votantilor sai si a insistat pe faptul ca a primit cu un milion de voturi mai mult decit la alegerile prezidentiale din 2004. Cum a tinut sa puncteze si faptul ca multe dintre voturile primite la acest scrutin provin din partea electoratului partidelor care au sustinut suspendarea sa. "Votul de astazi este obligatoriu pentru toate partidele. Cu atit mai mult cu cit cele cinci partide din coalitia antiprezidentiala trebuie sa constate ca s-au desprins de aspiratiile romanilor", a spus Basescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.