Regele heroinei mai are arestati in “opratiunea HKR” doi frati si doi cumnati.

Primul arestat din familia Hussein Karimi, supranumit si "regele heroinei", a fost unul dintre fratii mai mici ai acestuia. Yousef Karimi Rikabadi, in virsta de 55 de ani, se afla in penitenciarul Rahova de cinci ani si jumatate.

In anul 2003, el a fost incarcerat de politistii de la Brigada Antidrog din Capitala, fiind retinut pentru trafic si consum de droguri, impreuna cu alti trei iranieni. Si in 2003, politistii incercau sa dea de urma lui Hussein Karimi, insa, neputind ajunge la acesta din urma, s-au multumit cu fratele sau si au inchis dosarul. Yousef Karimi Rikabadi sta in penitenciarul Rahova, insa doar pentru citeva doze de heroina, pe care anchetatorii le-au gasit la perchezitie si pe care acesta le avea pentru consum propriu. A fost condamnat la zece ani de inchisoare, dar nu se gindeste sa munceasca pentru a fi eliberat mai repede. Yousef Karimi Rikabadi este casatorit si are un copil.

Un alt frate al lui Hussein Karimi a fost retinut in Turcia, in timpul aceleiasi "operatiuni HKR". Numele operatiunii a fost dat de la initialele numelui lui Hussein Karimi Rikabadi - HKR. Insa, Karimi a renuntat la numele de Rikabadi, pentru a induce in eroare politistii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.