Premierul Tariceanu a avut parte, ieri, de ceva emotii... la inaltime, pentru ca elicopterul cu care acesta se deplasa, cu ocazia vizitelor in judetele Olt si Teleorman, a aterizat fortat pe un camp din judetul Dolj, in apropierea statiei de apa de la Dabuleni, pe care urma sa o viziteze, ulterior premierul continuandu-si drumul spre Cluj, cu un alt elicopter.

Tariceanu a tinut sa-i asigure pe jurnalistii ingrijorati ca a aterizat cu bine si ca e sanatos. Elicopterul apartine SRI si, potrivit comunicatului serviciului, problemele tehnice au fost minore

Purtatorul de cuvant al SRI, Marius Bercaru a declarat ca elicopterul cu care se deplasa premierul Calin Popescu Tariceanu a avut probleme minore dar ca aterizarea s-a produs in conditii de siguranta deplina, conform graficului. �Indicatorii tehnici de zbor au indicat niste probleme minore.

Totusi, aterizarea a decurs in conditii normale, la locul stabilit, conform programului stabilit, in conditii de siguranta. Totusi, pentru a evita orice fel de probleme a fost efectuat un control pe loc, s-a conststat faptul ca nu exista niciun fel de probleme si aparatul de zbor a aterizat in acest moment la Bucuresti", a declarat Bercaru. Marius Bercaru a precizat ca schimbarea aparatului de zbor pentru continuarea calatoriei premierului s-a produs "ca o masura de precautie si pentru a nu perturba programul misiunii". El a intarit faptul ca nu a existat nici un fel de problema la aterizare, nefiind nicidecum vorba de o aterizare fortata. La randul sau, purtatorul de cuvant al Serviciului de Protectie si Paza, Bogdan Onea, a declarat pentru NewsIn ca aterizarea fortata a fost decisa in urma constatarii unei functionari anormale a elicopterului. "Anumiti indicatori nu aratau parametri normali", a spus Onea.

Elicopterul cu care premierul Tariceanu se deplasa cu ocazia vizitelor in judetele Olt si Teleorman a aterizat fortat, joi, pe un camp din judetul Dolj, in apropierea statiei de apa de la Dabuleni, pe care urma sa o viziteze, ulterior premierul continuandu-si drumul spre Cluj cu un alt elicopter. La aterizarea in aeroportul din CLuj, premierul a afirmat: "Am aterizat cu bine, sunt bine sanatos". "Nu am avut nicio aterizare fortata, asa cum s-a zvonit. Am avut o aterizare normala, lipsita de orice risc," a precizat seful Executivului. Elicopterul - apartinand SRI, care a aterizat pe un camp din judetul Dolj - se presupune ca ar fi avut probleme tehnice la motor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.