multe ori in diverse interviuri. Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ne-a explicat insa ca urmareste "aparitiile domnului Radu Duda in presa" si ca isi da seama ca "cineva il pregateste pentru o schimbare a formei de guvernare". Lazaroiu avanseaza ideea ca "liberalii ar vrea un rege ornamental, cu un premier controlat de Dinu Patriciu ca formula alternativa la Basescu sau, in cel mai rau caz, Radu Duda in rol de prezidentiabil".
Subiectul a fost discutat cu oarecare insistenta in ultimele saptamani, iar Radu Duda, sotul principesei Margareta, fiica cea mare a Regelui Mihai, a aparut de mai multe ori in diverse interviuri.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ne-a explicat insa ca urmareste "aparitiile domnului Radu Duda in presa" si ca isi da seama ca "cineva il pregateste pentru o schimbare a formei de guvernare". Lazaroiu avanseaza ideea ca "liberalii ar vrea un rege ornamental, cu un premier controlat de Dinu Patriciu ca formula alternativa la Basescu sau, in cel mai rau caz, Radu Duda in rol de prezidentiabil".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.