Specialisti de la Romanian UFOnetwork, un ONG care se ocupa cu cercetarea fenomenelor OZN, au investigat, la finele saptamnii trecute, mai multe cercuri formate in iarba dintr-o poiana de la marginea comunei vrncene Rastoaca.
Specialisti de la Romanian UFOnetwork, un ONG care se ocupa cu cercetarea fenomenelor OZN, au investigat, la finele saptamånii trecute, mai multe cercuri formate in iarba dintr-o poiana de la marginea satului Gogi, comuna Rastoaca. Cu toate ca au aparut cu ceva timp in urma, cele 19 cercuri au atras atentia localnicilor abia cand la fata locului au ajuns "investigatorii". In timp ce priveau cum specialistii fac masuratori, localnicii isi faceau semnul crucii si sustineau, sus si tare, ca au aparut extraterestrii. "Or fi extraterestri, vin sa ne ia pe noi, ca nu facem altceva decat sa ne certam. Eu am facut armata de telecomunicatii, dar niciodata nu am vazut asa ceva", spunea un barbat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.